Torrada de anchoa e ovo con pan de centeo

Torrada de anchoa e ovo con pan de centeo

As anchoas son unha das raíñas dos aperitivos e dos petiscos nos bares de todo o país. Ademais dos pinchos tradicionais, podemos preparar con eles canapés e torradas cheas de sabor, como nesta receita na que optamos por empregar unha base de pan de centeo.

  • Ingredientes: pan de centeo integral, maionesa ou queixo cremoso, mostaza de Dijon, anchoas do mar Cantábrico, leituga Batavia, cebola vermella, ovos, pementa negra e eneldo fresco.
  • Elaboración: poñer os ovos a cocer nunha pota con auga fría, durante 11 minutos desde que comeza a ferver. Deixar arrefriar antes de pelar e cortar. Corte a cebola en tiras finas de xuliana e lave ben a leituga. Cortar porcións redondas cun molde redondo ou un vaso pequeno. Poñer unha base de maionesa ou crema de queixo mesturada cun pouco de mostaza e pementa negra. Monta cada tostada colocando unha folla de leituga, unha porción de ovo, unha ou dúas anchoas laminadas, un pouco de cebola e unha folla de eneldo.

Fonte: https://www.directoalpaladar.com/

Arriba
Engadiuse á cesta da compra
Non se puido engadir á cesta da compra
Produto engadido con éxito á lista de desexos