Espaguetes en salsa picante de anchoa

Espaguetes en salsa picante de anchoa

Prepare salsas caseiras para acompaña a nosa pasta favorita é moito máis doado do que parece. Mentres os espaguetes están cociñados, podemos cociñar unha salsa moi saborosa realzada polo sabor do anchoas, ás que neste caso tamén lle imos dar un punto picante moi aromático.

  • Ingredientes: 350 g de espaguetes, 2 dentes de allo, 1 culler de sopa de alcaparras, 50 g de aceitunas verdes sen fosa, 50 g de olivas negras sen fosa, 10 filetes de anchoa do mar Cantábrico, 1/2 cucharadita de cayena moída, 400 g de tomate natural enlatado, albahaca fresca, pementa negra, sal, aceite de oliva virxe extra e algúns tomates pera para servir.
  • Elaboración: cociña os espaguetes en moita auga salgada seguindo as instrucións do envase. Picar o allo, 6 anchoas e alcaparras e cortar as olivas en rodajas. Dourar o allo nunha tixola con aceite, engadir as anchoas e as alcaparras picadas e cocer uns 5 minutos. Engade as olivas, o tomate e a cayena, engade sal e pementa e cociña durante 10 minutos. Engade os espaguetes cocidos, dá unhas voltas e sérvese coas anchoas reservadas, o tomate en rodajas e un pouco de albahaca.

Fonte: https://www.directoalpaladar.com/

Arriba
Engadiuse á cesta da compra
Non se puido engadir á cesta da compra
Produto engadido con éxito á lista de desexos