Ensalada de bonito do norte

Ensalada de bonito do norte
Esta ensalada de bonito salgado e vinagreta de tomate deshidratado morno é unha receita cunha sorprendente combinación de sabores.

1 lombo de bonito salgado do norte de Mercado Salado
1 ensalada de bolsas "gourmet"
4 tomates deshidratados
16 tomates cherry na vide
Sementes de amapola
Aceite de oliva virxe
Vinícola de xerez
sal

INSTRUCIÓNS
Dúas horas antes de preparar a ensalada, poñemos os tomates secos a hidratar nun vaso cuberto con catro culleradas de aceite de oliva.
Ao preparar a ensalada, abrimos o lombo do bonito norte salgado para que comece a airear.
Dividimos a ensalada en catro pratos ou nunha bandexa ancha. Colocamos os tomates cherry ao noso gusto.
Colocamos os tacos ou franxas de bonito salgado encima da ensalada.
Cortar os tomates en anacos pequenos e reservar do aceite.
Quenta o aceite de oliva no mesmo vaso durante 20 segundos no microondas.
Engadimos unha culler de sopa de vinagre de Xerez e media sementes de papoula.
Remexemos cun garfo e aderezamos a ensalada con ela.
Estendemos por riba os anacos de tomate seco e servimos.

NOTAS DE RECEITA
Pode que non te decatases diso, pero non metín sal nesta ensalada, xa que coa salgadura do bonito é máis que suficiente para aderezala. Fas a proba, que che gusta máis "saborosa", porque só tes que engadir un chisco de sal.

Goza da ensalada de atún salgado!

Fonte: https://www.eladerezo.com/recetas/eresa-de-bonito-2.html
Arriba
Engadiuse á cesta da compra
Non se puido engadir á cesta da compra
Produto engadido con éxito á lista de desexos