1 lombo de bonito salgado do norte de Mercado Salado
1 ensalada de bolsas "gourmet"
4 tomates deshidratados
16 tomates cherry na vide
Sementes de amapola
Aceite de oliva virxe
Vinícola de xerez
sal
INSTRUCIÓNS
Ao preparar a ensalada, abrimos o lombo do bonito norte salgado para que comece a airear.
Dividimos a ensalada en catro pratos ou nunha bandexa ancha. Colocamos os tomates cherry ao noso gusto.
Colocamos os tacos ou franxas de bonito salgado encima da ensalada.
Cortar os tomates en anacos pequenos e reservar do aceite.
Quenta o aceite de oliva no mesmo vaso durante 20 segundos no microondas.
Engadimos unha culler de sopa de vinagre de Xerez e media sementes de papoula.
Remexemos cun garfo e aderezamos a ensalada con ela.
Estendemos por riba os anacos de tomate seco e servimos.
NOTAS DE RECEITA
Goza da ensalada de atún salgado!
Fonte: https://www.eladerezo.com/recetas/eresa-de-bonito-2.html